Live Live

Wout Brama brengt spoedbezoek aan sportarts Müller-Wohlfahrt

Gepubliceerd: Maandag 15 april 2019 09:21

Wout Brama brengt spoedbezoek aan sportarts Müller-Wohlfahrt

Wout Brama brengt dinsdag een bezoek aan de kliniek van de bekende sportarts Müller-Wohlfahrt in München. De aanvoerder van FC Twente heeft al tijden last van zijn achillespezen. Müller-Wohlfahrt is een begrip in de internationale sportwereld. Hij is al jarenlang in dienst van Bayern München en maakte ook deel uit van de medische staf van de Duitse nationale ploeg.

Brama reist dinsdag op en neer. Hij keert ‘s avonds alweer terug naar Nederland. Het is zeer de vraag of Brama komende vrijdag tegen Jong Ajax in actie kan komen. Twente kan in Amsterdam de titel in de eerste divisie binnenhalen. Twee dagen later wacht het thuisduel tegen Jong AZ. ,,Ik ga naar München om mijn herstel te bevorderen”, zegt Brama. ,,En dan is het afwachten hoe ik er voor sta. Als ik een injecte krijg, moet ik sowieso een paar dagen rust nemen en dan is vrijdag te vroeg. Maar misschien komt er een andere oplossing, en kan ik bij een gunstige stand wellicht nog even tien minuten meedoen.”

Eigenlijk zou Brama dit seizoen niet meer in actie komen, maar gedwongen door de omstandigheden speelde hij vrijdag toch 90 minuten mee tegen Telstar.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Emiel Muijderman

Deel deze pagina: