Live Live

Wokrestaurant Mr. Hu verhuist naar De Klomp in Enschede

Gepubliceerd: Vrijdag 02 augustus 2019 14:37

Wokrestaurant Mr. Hu verhuist naar De Klomp in Enschede

Het wok- en grillrestaurant Mr. Hu aan de Gronausestraat in Enschede is deze week na zestien jaar gesloten. „Het werd tijd voor verandering en voor iets nieuws, waarbij we de focus leggen op het concentreren van onze bedrijven op één vaste plek”, aldus de mededeling op de website van de bekende horecazaak.

Het restaurant verhuist volgens de mededeling met een vernieuwd concept naar De Klomp, naast supermarkt Peter Hu Asian Supermarket. Het nieuwe onderkomen wordt eerst verbouwd, de verwachting is dat het nieuwe restaurant eind oktober open gaat.

Ontkennen
In maart ontkende eigenaar Peter Hu tegenover deze krant nog in alle toonaarden dat hij zijn pand aan de Gronausestraat had verkocht. „Die verhalen gaan al tien jaar”, zei hij toen op vragen van deze krant. Maar volgens het Kadaster stond het op dat moment al wel degelijk op een andere naam, van een projectontwikkelaar. Die wil er een hotel van maken met 53 kamers, zonder restaurant maar met een ontbijtruimte voor hotelgasten. Wanneer het hotel de deuren zal openen is nog niet bekend.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Carlo ter Ellen

Deel deze pagina: