Live Live

Werkzaamheden invalsweg Enschede gaan gewoon door

Gepubliceerd: Woensdag 24 oktober 2018 11:14

Werkzaamheden invalsweg Enschede gaan gewoon door

De werkzaamheden aan de Deurningerstraat/Weerseloseweg in Enschede gaan gewoon door. Autoverkeer van en naar Hengelo/Oldenzaal moeten daardoor donderdag en vrijdag omrijden.

De afsluiting werd al eerder aangekondigd, op onder meer een matrixbord langs de weg. In eerste instantie zou die gelden voor 22-26 oktober. Later werd dat teruggebracht naar donderdag 25 en vrijdag 26 oktober. De laatste dagen stond het matrixbord echter op zwart.

Files A35
Daardoor ontstond de gedachte dat de werkzaamheden waren uitgesteld, vanwege de werkzaamheden en files op de A35 en het advies om de snelweg maar even te mijden. Dat kan onder meer via de Deurningerstraat/Weerseloseweg om dan in Hengelo de A1 op te rijden. Maar een woordvoerster van de gemeente meldt dat het matrixbord op zwart staat vanwege een storing en dat de werkzaamheden gewoon doorgaan. Geprobeerd wordt de storing nog te verhelpen.

Kous
Het gaat om het deel tussen de Braakweg tot net voorbij de kruising met de Horstlindelaan en Vanekerweg. Het riool wordt gerepareerd. Dat gebeurt van binnenuit met een zogenoemde glasvezelkous. Daarvoor moeten er wel vrachtwagens op de weg worden gezet. Verkeer dient om te rijden via de Hengelose- en Oldenzaalsestraat.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Google Maps

Deel deze pagina: