Live Live

Weekend in Enschede: Open dag MST, Doggy date & terug naar de Middeleeuwen

Vrijdag 16 maart 2018 16:30

Weekend in Enschede: Open dag MST, Doggy date & terug naar de Middeleeuwen

Het is weer weekend! Tijd om weer erop uit te gaan. Ga jij een kijkje nemen bij het MST, of ga je toch liever naar het Middeleeuws Weekend bij Dragonheart? Veel plezier!

Open dag MST Enschede
Zaterdag is dé kans om een keer achter de schermen te kijken van het MST. Tussen 10:00 uur en 15:00 uur kun je drie routes lopen die door het gehele ziekhuis gaan. Maak kennis met de Spoed & Spanning bij de ambulances, Onderzoek & ontdek in het laboratorium en ervaar hoe het is om een echte dokter te zijn bij Expertise & Ervaring. Daarnaast kan je ervaren hoe het is om blind te zijn, of erachter komen of jij een goede brandweerman of -vrouw zou zijn.

Middeleeuws Weekend Dragonheart
Heb jij altijd al willen weten hoe het was om in de Middeleeuwen te leven? Dat kan! Dit weekend is er bij Dragonheart namelijk het Middeleeuws Weekend. Je kunt boogschieten, zwaardvechten en bijlwerpen. Natuurlijk is er ook eten, drinken en muziek in Middeleeuwse stijl. Op beide dagen is het evenement van 11:00 uur tot 17:00 uur en is de toegang is gratis.

Doggy date
Ga dit weekend er lekker op uit met je hond! Zaterdag is er weer ‘Doggy date’ bij ’t Volbert. Je gaat samen met andere honden en hun baasjes een gezellige wandelen. Naast de wandeling krijgt elke deelnemer een digitale foto van hun hond, gemaakt door professionele natuurfotograaf Clifton Buitink. De wandeling begint om 13 uur, deelname kost 5 euro.

Capriccio
Deze zondag zijn de Twentse Vocalisten Capriccio te horen in de Kapel aan de Dorpsstraat 44. Dit muzikale trio zijn regelmatig ergens in Twente te horen met hun Weense liederen, operettemelodieën, Nederlandse liederen en een enkele Duitse Schlager. Inloop is vanaf 16:00 uur, het concert begint om 16:30 uur. Toegang is gratis.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede - foto: Reinier van Willigen

Deel deze pagina: