Live Live

AUDIO Vrije Republiek Twente blikt vooruit op D'RAN

Donderdag 20 juli 2017 12:08

AUDIO Vrije Republiek Twente blikt vooruit op D'RAN

De Vrije Republiek Twente laat weer van zich horen, met deze week een vooruitblik op het festival D'RAN. De eerste editie van het democratiefestival wordt op 8 en 9 september gehouden in Enschede. Het festival wil uitgroeien tot een politieke versie van Lowlands.

Als vooruitblik ontvangt Jan Medendorp vrijdagmiddag drie gasten in het café van Atak. Trudy Vos is lid van het College van Bestuur van het ROC van Twente en ze is ook enthousiast ambassadeur van D'RAN. Verder schuift het jonge raadslid Jeffrey Rouwenhorst uit Haaksbergen aan. Medendorp praat ook met Sascha Poodt, zij werkt bij Vredestein en is maatschappelijk betrokken. Zij gaat als bezoeker naar D'RAN.

De opname van de Vrije Republiek Twente begint om 16.00 uur en is gratis bij te wonen. De uitzending is komende dinsdag te zien op TV Enschede om 18.10 uur en wordt dan elk uur herhaald. De talkshow is dezelfde avond ook te zien bij de andere lokale omroepen van het samenwerkingsverband 1Twente: RTV Sternet, RTV Borne, AA Visie en Hengelo TV. Beluister hierboven een interview met Jan Medendorp. 

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Deel deze pagina: