Live Live

Vijf nominaties TV Enschede FM bij Lokale Omroep Awards

Gepubliceerd: Maandag 19 juni 2017 13:40

Vijf nominaties TV Enschede FM bij Lokale Omroep Awards

TV Enschede FM is vijf keer genomineerd voor een Lokale Omroep Award. Dat is maandag bekendgemaakt door de OLON, de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland.

In de categorie Nieuws is het programma Van Torentje naar Torentje genomineerd. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen werden lijsttrekkers uitgenodigd voor een interview op de universiteitscampus. Voor dit programma werd samengewerkt met de TC Tubantia en de Universiteit Twente. Ook het radioprogramma Wildgroei is genomineerd. Dj's Evert Duipmans en Jeroen Mulder duiken elke week Enschede studentenstad in, met reportages en hilarische items als het semi-verplicht doorgeefgedicht en Padoem Patsss op de radio.

In de categorie presentatietalent zijn twee medewerkers van TV Enschede FM genomineerd; Niels Veurink en Coen Krukkert. Vorige maand werd al duidelijk dat TV Enschede FM opnieuw in de race is voor de titel Beste Lokale Omroep van Nederland. Begin september worden de winnaars bekendgemaakt gemaakt op het Media Park in Hilversum, tijdens de Open Studio Dagen.


© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM, foto: Carlo ter Ellen. 

Deel deze pagina: