Live Live

VIDEO FC Twente in topper met Tom Boere in de spits

Gepubliceerd: Donderdag 08 november 2018 15:27

VIDEO FC Twente in topper met Tom Boere in de spits

Tom Boere keert vrijdagavond in het topduel bij FC Den Bosch terug in de spits bij FC Twente. Boere neemt de plek in van Jari Oosterwijk, die tegen RKC speelde. Boere is volledig hersteld van een lichte spierblessure.

De rest van de ploeg is ongewijzigd ten opzichte van het laatste duel van Twente. Tegenstander Den Bosch heeft maar een punt minder en won de laatste zes wedstrijden op rij. „Het is een fysieke, taaie ploeg, die heel goed is in de omschakeling. Maar dat zijn wij ook”, aldus Twente-trainer Marino Pusic. „Het wordt een lastige klus, maar dat wordt het ook voor hen.” Voor Den Bosch is het sowieso een bijzondere avond, want de lange zijde van het stadion wordt heropend. Op die plek staat de fanatieke aanhang van Den Bosch. Dat deel van het stadion was maanden dicht omdat de veiligheid in het geding was.

Wout Brama hervat volgende week de volledige groepstraining. In de voorbije week deed hij delen van de training mee. Twente hoopt volgende week tegen Go Ahead Eagles weer te kunnen beschikken over de routinier. Of dat ook geldt voor Matthew Smith, Rafik Zekhnini en Michaël Maria is nog onduidelijk. Het drietal is opgeroepen voor verschillende nationale selecties. Twente voert op dit moment gesprekken met de vertegenwoordigers van Wales, Noorwegen en Curacao.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Emiel Muijderman

Deel deze pagina: