Live Live

VIDEO | Schenk behoudt basisplaats bij FC Twente; Tom Boere op de bank

Gepubliceerd: Donderdag 20 december 2018 15:02

VIDEO | Schenk behoudt basisplaats bij FC Twente; Tom Boere op de bank

FC Twente-trainer Marino Pusic houdt in de laatste wedstrijd van 2018, vrijdagavond tegen NEC, vast aan Xandro Schenk. Dat betekent dat de van een schorsing teruggekeerde Cristian Gonzalez op de bank begint. Schenk stond sinds zijn afwezig in de basis.

Opvallend is verder dat Jari Oosterwijk in de punt van de aanval de plek inneemt van Tom Boere. „Dat is een gevoelskwestie”, zegt Pusic. „Tom werkt hard en is een fantastische prof, maar hij worstelt op dit moment een beetje. En Jari heeft dinsdag tegen RKC gescoord in de laatste minuut en dan hoop je dat hij die boost meeneemt naar de volgende wedstrijd.”

Rafik Zekhnini is volledig hersteld van zijn knieblessure en begint in de basis. Ook Matthew Smith is fit. De international van Wales viel tegen RKC na 45 minuten uit met een liesblessure. Tim Hölscher verving hem in die wedstrijd, maar de middenvelder viel al snel uit nadat hij een trap kreeg. Hölscher ontbreekt tegen NEC. Dat geldt ook nog voor Rafael Ramos, Alexander Laukart, Ullrich Bapoh en de langdurig geblesseerden Oussama Assadi en Haris Vuckic.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Ron Jonker

Deel deze pagina: