Live Live

VIDEO | Eten in een draaimolen? Het kan nog tot zondag bij U Parkhotel

Gepubliceerd: Vrijdag 26 juni 2020 10:48

VIDEO | Eten in een draaimolen? Het kan nog tot zondag bij U Parkhotel

Lunchen in het zonnetje kan iedereen. Maar lunchen in het zonnetje óp een draaimolen? Dat kan niet iedereen. Tenzij je een tafel bij het U Parkhotel in Enschede reserveert. Chef-kok Sjors Riewald en zijn collega’s serveren nog tot en met zondag een speciaal kermismenu.

Redactie | 1Twente

Rond 12.30 uur namen de gasten op donderdagmiddag voor het eerst plaats in de draaimolen van het kermisexploitantenechtpaar Van den Heuvel-de Voer. Lidy van den Heuvel-de Voer staat achter haar suikerspinmachine en kijkt uit naar de eerste gasten. “Het is leuk dat we weer mogen… een beetje in ieder geval. Maar ook wel onwennig.”, laat ze weten. Riewald heeft de twee uitgenodigd. Met hun draaimolen staan ze in de wintermaanden altijd bij Intratuin. “Daar hebben we Sjors Riewald ontmoet en het idee is ontstaan.”

Positiviteit
Riewald wilde graag wat positiviteit brengen. “We gaan het eerst even vier dagen testen”, aldus de chef-kok. “We willen kijken of we een beetje plezier kunnen brengen voor gasten en mensen van buitenaf.”

Dat het plezier brengt, wordt meteen duidelijk. Een groepje UT-medewerkers ziet elkaar weer nadat ze maanden thuis hebben gezeten. “Mijn collega heeft het als een verrassing georganiseerd om elkaar toch een keer fysiek te kunnen zien”, vertelt een bezoeker. Of het te hard gaat? “Nee, dat komt vast wel goed. En daardoor waait er een frisse wind.”

Reserveren kan via de receptie van het U Parkhotel of via de website.

Deel deze pagina: