Live Live

Verkiezing Beste Wijkreporters van Enschede

Gepubliceerd: Dinsdag 19 januari 2016 14:44

Verkiezing Beste Wijkreporters van Enschede

ENSCHEDE – Voor het nieuwe wijkprogramma Jij in de Wijk heeft de Nwsroom Enschede 3 wijkreporters en 3 juniorreporters genomineerd. Jij in de Wijk is een wijkprogramma van TV Enschede FM dat wekelijks op donderdagavond om 18.10 uur wordt uitgezonden


TV Enschede FM heeft in samenwerking met de stadsredactie van TC Tubantia de genomineerden uitgekozen voor de titel ‘Beste Juniorreporter’ en ‘Beste Wijkreporter’ van het afgelopen jaar. Er kan vanaf vandaag tot vrijdag gestemd worden op de genomineerden via Facebook en Twitter van TV Enschede FM.

Zestig juniorreporters en acht wijkreporters hebben het afgelopen half jaar items gemaakt voor het wijkprogramma van TV Enschede FM ‘Jij in de Wijk'.  De genomineerde juniorreporters zijn Dogukan uit de Wesselerbrink, Ilse uit de Eschmarke en Erwin en Luc uit Groot Brunink. Voor beste wijkreporter zijn genomineerd Frank uit de Eschmarke, Mervin uit de Wesselerbrink en Lieneke uit Lonneker. De reporters zijn genomineerd op basis van originaliteit, kwaliteit, presentatievaardigheden en actualiteit.
 
Wil je ook meestemmen? Ga naar https://www.facebook.com/tvefm/?ref=hl voor de filmpjes

Deel deze pagina: