Live Live

Verbouwing stilgelegd voor zorgdebat in X-Media Huis Twente

Gepubliceerd: Woensdag 18 oktober 2017 12:37

Er wordt hard gewerkt aan de verbouwing van de begane grond in het Balengebouw in de wijk Roombeek, Enschede. Begin november verhuist Newsroom, de voor Europa enig bekende, publiek private samenwerking van 1Twente / TV Enschede FM en de stadsredactie van Tubantia naar dit nieuwe onderkomen.

In het de multifunctionele studio, die ook gebruikt kan worden voor evenementen met plek voor 120 bezoekers, vindt aanstaande donderdag het eerste evenement plaats; het zorgdebat Dichterbij met onder andere Hugo Borst en de Enschedese wethouder Jurgen van Houdt. Speciaal hiervoor wordt de verbouwing tijdelijk stilgelegd.

“Het wordt nog een hele klus om alles af te krijgen, maar voor dit speciale evenement leggen wij de werkzaamheden graag heel even stil” zegt stationsmanager Flip van Willigen van 1Twente/TV Enschede FM. Donderdag zet Studio Balengebouw voor het eerst de deuren open om gasten te ontvangen voor het zorgdebat over betere zorg voor ouderen met onder andere Hugo Borst, Carin Gaemers, Jurgen van Houdt (gemeente Enschede), Jan Megens (Menzis), Rick Hoogenboom (De Posten) en Roel Steenbeek (Woonzorg Nederland). Het debat staat onder leiding van sociaal ondernemer John Overmeer.


 

Deel deze pagina: