Live Live

TV Enschede FM genomineerd voor Vrijwilligersprijs

Gepubliceerd: Dinsdag 01 oktober 2013 11:08

TV Enschede FM is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs. De omroep krijgt de nominatie doordat er met de inzet van 160 vrijwilligers al jarenlang radio- en tv-programma’s worden uitgezonden van hoge kwaliteit. Naast de vele vrijwilligers zijn bij de lokale omroep van Enschede ook 20 stagiaires en een aantal betaalde krachten actief. Stemmen voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs kan tot en met eind oktober op www.ovp2013.nl. Er zijn in totaal 60 organisaties uit de provincie genomineerd. De winaars worden op vrijdag 1 november in het Provinciehuis in Zwolle bekendgemaakt.

Ga om te stemmen op TV Enschede FM naar: www.ovp2013.nl.

De lokale omroep TV Enschede FM brengt elke dag nieuws, achtergronden en informatie uit Enschede op radio, tv, internet en social media. Ook is TV Enschede FM mede-initiatiefnemer van het Regionaal Mediacentrum Twente, waarin de tien lokale omroepen in Twente samenwerken om meer kwaliteit te bieden. Volgens de nominatie kan TV Enschede FM zich uitstekend meten met regionale en landelijke omroepen die over veel grotere budgetten beschikken en alleen betaalde krachten inzetten. Voor veel inwoners van Enschede is de lokale omroep hét medium voor lokale informatie, zo staat in de nominatie. TV Enschede FM is twee jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Lokale Omroep van Nederland.

De Overijsselse Vrijwilligersprijs is opgezet om de vele vrijwilligers in Overijssel in het zonnetje te zetten. Eén op de drie Overijsselaars doet actief aan vrijwilligerswerk. De prijs is een initiatief van de Provincie Overijssel en wordt georganiseerd door Arcon. Er zijn jury- en publieksprijzen voor organisaties en voor individuele vrijwilligers.

Deel deze pagina: