Live Live

TV Enschede FM genomineerd voor 'Beste lokale omroep'

Gepubliceerd: Dinsdag 23 mei 2017 15:05

TV Enschede FM genomineerd voor 'Beste lokale omroep'

TV Enschede FM is dit jaar opnieuw genomineerd voor de titel Beste Lokale Omroep van Nederland. Dat is dinsdag bekend gemaakt door de OLON, de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland.

De negen genomineerde omroepen presenteren zich eind juni voor een vakjury, met presentator Toine van Peperstraten als voorzitter. Begin september wordt de winnaar bekendgemaakt gemaakt op het Media Park in Hilversum, tijdens de Open Studio Dagen.


TV Enschede FM is onder meer door de voorselectie gekomen vanwege de samenwerking met andere media in de regio, een gevarieerde programmering met elke dag actueel nieuws, de lokale verbondenheid en het gebruik van nieuwe formats en technologieën. Ook gooit de omroep landelijk hoge ogen vanwege de Newsroom Enschede, de gezamenlijke nieuwsvloer van de TC Tubantia en TV Enschede FM. Het nieuws over Enschede wordt door de redactie gebracht op alle media-typen; radio, tv, print en online. 
 
Naast de hoofdprijs voor de beste lokale omroep, worden in september in Hilversum ook prijzen uitgereikt voor radio- en tv-programma’s en presentatoren. De nominaties voor die prijzen worden later bekend.

De genomineerden zijn:
1. Alphen aan den Rijn: Studio Alphen
2. Bergen op Zoom: Zuidwest TV & Zuidwest FM
3. Eindhoven: Studio040
4. Enschede: TV Enschede FM
5. Maastricht: RTV Maastricht
6. Midden Delfland, Westland, Maassluis: WOS MEDIA
7. Montferland, Oude IJsselstreek, Doetinchem: REGIO8
8. Rotterdam: OPEN Rotterdam
9. Venlo: Omroep Venlo

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Deel deze pagina: