Live Live

TexTown Hotel

Het vijf-sterren-artiestenhotel TexTown Hotel is elke dinsdag geopend van 19.00 tot 21.00 uur. TexTown Hotel is het muzikaalste hotel van Enschede en omgeving. Onderdeel van de VeldermanVastgoedGroep. U bent van harte welkom in het trefpunt van muziekliefhebbers en muzikanten. Uiteraard kunt u gratis genieten van alles wat ons hotel u te bieden heeft. Of het nu om de lounge, het restaurant, kamers, discotheek of de grote zaal gaat, u wordt door ons vertroeteld met muzikale hoogstandjes. Gastheer in het hotel is Wim Velderman. Hij ontvangt elke week artiesten uit de wereld van de popmuziek, soul en rhythm and blues. Muziek, nieuws, interviews, cd-releases, concertnieuws; voor dit alles kunt u terecht in TexTown Hotel.

Onze specialiteiten:

Stapels nieuwe cd's, die nog niet gereleased zijn; u hoort ze als eerste.
Het allerlaatste muzieknieuws.
Het grootste archief van Overijssel: in onze wijnkelder liggen duizenden cd's opgeslagen. Geregeld ontdekken we nieuwe juweeltjes en dienen ze met smaak op.
Interviews op locatie met diverse artiesten. Gasten in TexTown Hotel waren bijvoorbeeld: Jan Akkerman, Candy Dulfer, Julian Sas, Moke, Harry Muskee, Hans Theessink, Boh Foi Toch, Kaz Lux, De Dijk, Rowwen Héze, Veldman Brothers, Ruud Weber Band, The Exciters, Blues Company en Livin Blues.

Presentator/programmamaker Wim Velderman is sinds de 70tiger jaren actief in de muziek (diverse discotheken, drive-in-shows, recensent en muzikant). Als manager van TexTown Hotel wil hij graag muzikale gedachten en verzoeken met u delen, interactief dus te volgen op Facebook en op Twitter. We hebben de rode loper voor u uitgerold en de drankjes en hapjes staan voor u klaar. Het personeel is 100% ingesteld op uw bezoek. Welkom!

Presentator Wim Velderman
Genre pop

Tijdschema

Radiogids
Dinsdag
19:00 t/m 21:00