Live Live

Textielbeat ‘The Final Edition’, tv-serie en tentoonstelling

Gepubliceerd: Woensdag 30 september 2015 11:31

TV Enschede FM werkt samen met Bibliotheek Enschede, Stichting Textielbeat en het Poparchief Twente om Textielbeat nog een keer groots in de spotlights te zetten.  De laatste editie van Textielbeat is omgezet in een wekelijkse tv-serie. Een concertregistratie met interviews, sfeerbeelden en heel veel muziek.
 
 

Vrijdag 2 oktober begint bij TV Enschede FM het wekelijkse tv-programma van de laatste editie van Textielbeat. Elke vrijdagavond om 18.20 uur met elk uur een herhaling. Deze registratie is in januari opgenomen in de Grolsch Veste. In het programma zijn nummers te zien van verschillende bandjes, interviews en sfeerimpressies.
 
Oproep: Textielbeat materiaal
Eind oktober is in de bibliotheek Enschede drie weken lang een expositie te zien rondom Textielbeat. Daarvoor stellen zowel de Stichting Textielbeat als poparchief Twente materiaal ter beschikking. Daarnaast is de bibliotheek Enschede nog dringend op zoek naar beeld en verhalen van fans. Stuur ze op naar info@bibliotheekenschede.nl, zodat deze met elkaar een mooie tentoonstelling vol typische Enschedese pophistorie kunnen neerzetten
 

Deel deze pagina: