Live Live

Suzan en Freek op laatste Summer Sounds van 2019 in Enschede

Gepubliceerd: Zondag 18 augustus 2019 18:55

Suzan en Freek op laatste Summer Sounds van 2019 in Enschede

De reeks van zeven Grolsch Summer Sounds op de Oude Markt wordt donderdag afgesloten met een programma dat is samengesteld door poppodium Metropool. Suzan en Freek openen de muziekavond om 21 uur.

Onder de noemer ‘De Minuut’ plaatst dit duo wekelijks een nieuwe cover op Facebook. Hun versie van Don’t Let Me Down ging wereldwijd viraal nadat The Chainsmokers zelf hun liedje ontdekten en via hun social media deelden, met meer dan een miljoen views tot gevolg. Onlangs had het duo een nummer 1 hit met ‘Als Het Avond Is’, de opvolger 'Blauwe Dag' is momenteel een grote hit. 

90's-hits

Om 22 uur staan The Hillbilly Moonshiners op het podium. Deze vijfkoppige Bluegrass band vertaalt bekende pophits naar moderne country. Ze presenteren onder meer klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of hedendaagse top 40-hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé of Pharrel. De avond wordt om 20 uur afgetrapt door DJ's. Zij draaien ook tussendoor hits uit de jaren ‘90 tot nu.

Zomeragenda
De Grolsch Summer Sounds zijn al jaren een vast onderdeel van de zomeragenda in de binnenstad van Enschede. Dit gratis toegankelijke evenement op de Oude Markt is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Enschede Promotie en het Ondernemersfonds.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Emiel Muijderman

Deel deze pagina: