Live Live

stage vacature Accountmanager Sponsoring

Gepubliceerd: Woensdag 07 maart 2018 13:40

1Twente werkt samen met de stadsredactie van de TC Tubantia in de Newsroom. Op deze redactie wordt dagelijks het laatste nieuws in en rondom Enschede opgepakt. Het nieuws wordt op een crossmediale manier weggezet, via radio, tv, internet, social media en print.

Als Accountmanager Sponsoring verkoop je event, radio, TV en online concepten voor meerdere zenders denk aan Tv Enschede Fm, 1Twente enz. Arbeidsvoorwaarden: – prima provisieregeling; – goede arbeidsvoorwaarden; – fantastische werksfeer

Je leert in deze stage alles over het maken van nieuws. Waar praat Enschede over? En wat is belangrijk voor Enschede? Jij maakt met een team van andere redactieleden het nieuws over Enschede. Hierbij denk je ook mee over manieren waarop nieuws verspreid kan worden en welk medium daar het meest geschikt voor is. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van het concept van de Newsroom waarbij ook de ontwikkeling van het dagelijkse 1Twente Nieuws wordt meegenomen.
Specialisatie
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om meer ervaring op te doen op het gebied van presenteren, interviewen en monteren. We kunnen na overleg een passend stageprofiel voor je maken.
Teamspirit
Om de teamgeest te versterken: Naast de stage vinden wij het ook belangrijk om aandacht te besteden aan een leuke stageperiode, waarin gezamenlijke, leuke en leerzame uitjes niet mogen ontbreken.
Geïnteresseerd in de NEWSROOM? Mail naar stages@tvenschedefm.nl t.a.v Marlieke Gortmaker. Als je je cv met motivatie stuurt, nodigen we je uit voor een kennismaking in onze studio. We hebben geen vaste stageperiodes, in overleg kunnen we je startdatum vaststellen.

Deel deze pagina: