Live Live

Specials op TV Enschede tijdens paasdagen

Gepubliceerd: Donderdag 13 april 2017 15:52

Specials op TV Enschede tijdens paasdagen

ENSCHEDE- Tijdens de paasdagen pakt TV Enschede FM uit met een aantal speciale programma's, met onder meer een volledige registratie van de Hengelose Revue van dit jaar, Willem Wilmink-gedichten en de special 'Jannes onderweg naar jou'.

Op eerste en tweede paasdag van 10.00 tot 14.00 uur zijn gedichten van Willem Wilmink te zien op TV Enschede. De gedichten zijn verfilmd door studenten van het ROC van Twente. Op eerste paasdag om 19.00 uur en op tweede paasdag om 15.00 uur is een volledige registratie van de Hengelose Revue van dit jaar op TV Enschede te zien. Op eerste paasdag wordt om 14.00 uur de special 'Jannes onderweg naar jou' uitgezonden. In deze special rijdt Jannes in een camper rond om zijn album 'Onderweg naar jou' te promoten.

Op de radio zijn bij Enschede FM op tweede paasdag de vertrouwde programma’s van 1Twente te beluisteren, met lokaal en regionaal nieuws. Tijdens de paasdagen bieden ook tvenschedefm.nl en de app van de lokale omroep het laatste nieuws uit Enschede. TV Enschede is in heel Twente te ontvangen op kanaal 40 van Ziggo digitaal en bij de diverse glasvezelaanbieders. Enschede FM is te ontvangen op 105.1 FM in de ether en 104.1 FM op de kabel.

Deel deze pagina: