Live Live

Radio-verslag ROC-studenten van Kunst in het Volkspark

Gepubliceerd: Vrijdag 03 juni 2016 12:02

Radio-verslag ROC-studenten van Kunst in het Volkspark

Op Enschede FM is zondag een uitgebreide terugblik te horen op het evenement Kunst in het Volkspark. Studenten van de opleiding Mediaredactie van het ROC van Twente hebben in het park opnames gemaakt. Ze spraken met bezoekers, kunstenaars die hun werk lieten zien en muzikanten die een optreden gaven. Deze interviews zijn te horen in het programma Art@ThePark, zondag 19 juni van 12:00 tot 14:00 uur op Enschede FM. Het programma is een samenwerking tussen ROC van Twente, TV Enschede FM en licht- en geluidverhuur Stage X.

Kunst in het Volkspark
Kunst in het Volkspark is de afgelopen twintig jaar gegroeid naar het grootste outdoor culturele event van Enschede, met een breed cultureel programma waar beeldende kunst centraal staat. Het evenement trekt jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers.

Stage X Talentenpodium
Onderdeel van Kunst in het Volkspark is het Stage X Talentenpodium, een initiatief van Edgar Dauvillier die ook de programmering voor zijn rekening neemt. Er is een doorlopend programma met muzikaal talent uit Enschede en omgeving. Er waren dit jaar optredens van leerlingen van de Kaliber Kunstenschool en van de vooropleiding theaterdans van het Stedelijk Lyceum, studenten van Artez conservatorium en van het Fraggle Jazz Orchestra. De diverse optredens werden gepresenteerd door Tess Hummels, studente van de opleiding Ondernemend Artiest van het ROC van Twente.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Deel deze pagina: