Live Live

Pusic geeft meerdere basisspelers rust tegen Noordwijk

Gepubliceerd: Maandag 29 oktober 2018 18:33

Pusic geeft meerdere basisspelers rust tegen Noordwijk

Trainer Marino Pusic voert voor het bekerduel tegen derdedivisionist Noordwijk de nodige wijzigingen door. Van de basisspelers komen alleen doelman Joël Drommel, Peet Bijen, Tim Hölscher, Javier Espinosa en Aitor in actie.

„We houden de as intact”, zegt Pusic. Matthew Smith krijgt vanwege hamstringklachen rust. „We hadden hem eigenlijk vrijdag tegen Almere City in de rust willen wisselen, maar toen kon hij nog even door.” Cristian Gonzalez, Tom Boere, Rafael Ramos, Ricardinho, en Rafiz Zekhnini spelen ook niet. Dat betekent dat Nacho, Xandro Schenk, Michaël Maria, Jelle van der Heyden, Ulrich Bapoh en Jari Oosterwijk de formatie dinsdagavond completeren. „De veranderingen zijn allemaal uit voorzorg, of op advies van de medische staf”, aldus Pusic, die een plek op de bank heeft gereserveerd voor Mats Wieffer, een speler uit de eigen opleiding.

Noordwijk schakelde in de vorige ronde Sparta uit. Met andere woorden: Twente is gewaarschuwd, aldus Pusic. „Voor die jongens is dit de wedstrijd van hun leven.” De Enschedese club verkocht tot dusverre ruim 13.000 kaarten voor het duel. De koploper uit de derde divisie neemt 300 supporters mee naar Enschede.

De wedstrijd FC Twente - vv Noordwijk wordt live uitgezonden op 1Twente. De uitzending van FC Twente Radio begint om 19.00 uur, de aftrap in De Grolsch Veste is om 19.45 uur. De uitzending gaat zolang door als nodig is, dus inclusief mogelijke verlenging en strafschoppenserie. 


© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Emiel Muijderman

Deel deze pagina: