Live Live

Popronde Enschede live bij Enschede FM

Gepubliceerd: Woensdag 18 november 2015 13:01

Enschede – De Popronde Enschede is vrijdagavond 20 november live te horen bij Enschede FM. De Popronde is het reizende festival dat ieder weekend vanaf 17 september een andere plaats in Nederland aandoet. Dit jaar doen 38 steden mee, waaronder Hengelo en Enschede.

Het radioprogramma Live at Twente maakt drie uur lang een live-uitzending over dit muziekevenement met interviews, optredens, live-verslag en informatie voor bezoekers. De uitzending is vrijdag van 21.00 tot 0.00 uur via Enschede FM en via de livestream te horen. Ook wordt er die avond een tv-special gemaakt. Deze special wordt woensdag 25 november uitgezonden op TV Enschede, om 18.10 uur, met elk uur een herhaling.
Live at Twente
TV Enschede FM heeft de ambitie om het radioprogramma Live At Twente uit te breiden met beeldregistraties van concerten in de stad, met als doel Enschede nog meer te profileren als cultuurstad in de regio. Live at Twente biedt lokaal talent, culturele instellingen en Enschedese organisaties een podium. Het programma is wekelijks te horen op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur op Enschede FM. 

Deel deze pagina: