Live Live

Pinksterdagen met Twente Plat en Wouter Muller

Gepubliceerd: Dinsdag 30 juli 2013 14:42

TV Enschede FM heeft tijdens de pinksterdagen een aangepaste programmering met diverse speciale uitzendingen.

Zo is op pinksterzondag om 14.00 en 20.00 uur een complete voorstelling van Twente Plat te zien op TV Enschede. De tv-zender zendt de cabaretshows in wekelijkse delen uit, maar op veler verzoek van de kijkers is nu een avondvullend programma te zien met sketches in het Twents.
Op pinkstermaandag is vanaf 18.00 uur elk uur 'Wat muziek vermag' op tv, een special over de Enschedese muzikant Wouter Muller, die onlangs nog koninklijk werd onderscheiden. De tv-special draait om zijn jubilieumconcert in het Muziekcentrum in Enschede, met optredens van Ernst Jansz, Wieteke van Dort als Tante Lien, enkele koren en uiteraard Wouter Muller zelf. Op beide dagen brengt TV Enschede de familievoorstelling Het Zwanenmeer van Holland Opera, gebaseerd op het meesterwerk van Tjaikovsky. Het boeiende en oeroude verhaal is te zien op pinksterzondag en -maandag om 13.00 en 17.00 uur.
Op de radio gaat bij Enschede FM grotendeels de reguliere programmering door, met ook op pinkstermaandag elk uur een update van het nieuws in Enschede. Verder zijn vooral veel muziekprogramma's te horen. Op de site www.tvenschedefm.nl staat de complete radio- en televisieprogrammering voor de pinksterdagen, net als een overzicht van alle frequenties waarop TV Enschede en Enschede FM te ontvangen zijn.

Deel deze pagina: