Live Live

Pasen met muziek en cabaret bij TV Enschede FM

Gepubliceerd: Dinsdag 30 juli 2013 14:29

TV Enschede FM brengt deze paasdagen diverse extra uitzendingen op radio en tv.

Op TV Enschede is paaszondag de tv-première van de voorstelling Jong Geleerd van de Hengelose Revue. In januari vierde het revue-gezelschap haar 60-jarig jubileum met een show vol muziek, dans en Twents toneel. Jong Geleerd is te zien op eerste paasdag om 14.00 en 20.00 uur.

Zaterdag gaat om 18.15 uur bij TV Enschede ook de korte film Somnium in première. De film van filmmakers uit Twente gaat over de terminale David die meedoet aan medicijntesten. Hij leeft zijn laatste dagen in een droomwereld, waarin David ook zijn droomvrouw tegenkomt. Maar zijn lichaam heeft moeite om het medicijn te accepteren en dat veroorzaakt problemen.

Op paasmaandag is om 14.00 en 20.00 uur een live-concert van Motel Westcoast te zien, met optredens van Syb van der Ploeg en andere artiesten die hitsongs spelen van Amerikaanse groepen als The Eagles, Beach Boys, Toto, Crosby, Stills & Nash en Fleetwood Mac. Als special guest treedt ook de band Venice op, in Enschede vooral bekend van The Family Tree.

Op de radio loopt bij Enschede FM grotendeels de reguliere programmering door, met ook op paasmaandag de Ochtendshow en overdag elk uur lokaal nieuws. Paasmaandag wordt tweemaal de ludieke radioshow De Nachtzusters in Enschede uitgezonden, om middernacht en om 18.00 uur. De Nachtzusters zijn bekend van de VPRO-radio en waren vorige maand in Concordia in Enschede met hun Bonte Buurtbus, waarmee ze op het podium een live-radioshow maken. In de voorstelling waren wethouder Jeroen Hatenboer en stadsgids Robin Pater de gasten.

Deel deze pagina: