Live Live

Open Dag FC Twente bij TV Enschede FM

Gepubliceerd: Maandag 20 juli 2015 14:08

TV Enschede FM is ook dit jaar aanwezig bij de Open Dag van FC Twente op zondag 26 juli. Op de radio bij Enschede FM is de Open Dag van 12.00 tot 18.00 uur rechtstreeks te volgen, met interviews en reportages en uiteraard live de spelerspresentatie. De radiostudio staat vlakbij het hoofdpodium. TV Enschede maakt een special die dezelfde dag nog online staat en donderdagavond wordt uitgezonden in het wekelijkse programma FC Twente TV.

Hoogtepunt van de Open Dag van FC Twente is zoals elk jaar de spelerspresentatie. Het eerste elftal en FC Twente Vrouwen worden gepresenteerd op het grote podium op het parkeerterrein bij het stadion. Op dat podium zijn ook optredens van zangers Jaman en Frank van Etten. Er is een grote en gratis kermis, fans kunnen op de foto met speler en handtekeningen verzamelen en ook is het mogelijk een stadiontour te doen. Daarnaast kan er een helikoptervlucht boven het stadion worden gemaakt. In het stadion wordt een wedstrijd gespeeld tussen Sportclub Enschede en de Enschedese Boys, de twee clubs van waaruit 50 jaar geleden FC Twente is ontstaan.

Enschede FM zit op 105.1 FM in de ether en is ook via de kabel en glasvezel te beluisteren. TV Enschede is in Twente te ontvangen op het digitale kanaal 40 van Ziggo en bij de diverse glasvezelaanbieders. De uitzendingen op radio en tv zijn ook te volgen via livestreams op de website van de lokale omroep, www.tvenschedefm.nl.

Deel deze pagina: