Live Live

Ontwikkelingen rond MST te zien in Uw Ziekenhuis

Gepubliceerd: Dinsdag 30 juli 2013 15:16

Op woensdag 12 juni start bij TV Enschede het nieuwe programma ‘Uw Ziekenhuis'. Dit programma geeft een blik achter de schermen van Medisch Spectrum Twente in Enschede.

In elke uitzending wordt kennisgemaakt met een afdeling van het ziekenhuis. MST-medewerkers stellen zich voor en leggen uit hoe ze te werk gaan binnen hun vakgebied, waarbij de patiënt centraal staat. Elke week wordt ook gekeken naar de vorderingen bij de nieuwbouw van het ziekenhuis. Verder wordt de kijker geïnformeerd over de laatste nieuwtjes en zorgontwikkelingen in het ziekenhuis. ‘Uw Ziekenhuis' is vanaf 12 juni twaalf weken lang te zien, op woensdag om 18.10 uur na het TV Enschede Nieuws. Het tv-programma wordt vervolgens de hele avond en nacht elk uur herhaald. TV Enschede is in heel Twente te ontvangen op kanaal 40 van Ziggo digitaal en bij de diverse glasvezelproviders. De uitzendingen zijn ook terug te kijken op www.tvenschedefm.nl.

De aftrap voor de 12-delige serie ‘Uw Ziekenhuis' is zondag 9 juni tijdens Kunst in het Volkspark. Het MST zal zich daar op een ludieke manier presenteren en profileren. Bij de stand van het MST verricht Bas Leerink, voorzitter van de Raad van Bestuur, om 13.00 uur de aftrap. "Het MST wil graag laten zien wat er speelt binnen het ziekenhuis", vertelt Leerink. "Ons ziekenhuis wil zich onderscheiden van andere ziekenhuizen door met onze drie kernwaarden, passie, aandacht en daadkracht, voluit te werken aan optimale kwaliteit van zorg in een veilige patiëntvriendelijke ziekenhuisomgeving. Om dat te bereiken moet MST het beste verbeterziekenhuis van Nederland worden. Daar gaan we binnen ons ziekenhuis gezamenlijk aan werken. MST is een dynamisch bedrijf, er gebeurt veel in en om ons ziekenhuis en met ‘Uw Ziekenhuis' kunnen we daar iedereen kennis mee laten maken. Dat TV Enschede het programma gaat uitzenden, lijkt me logisch. De omroep is net als ons ziekenhuis in Enschede gevestigd, biedt een prima kwaliteit en heeft een hoge kijkdichtheid. Daarnaast zullen alle uitzendingen ook via onze eigen site www.mst.nl te zien zijn."


Deel deze pagina: