Live Live

Nominatie TV Enschede FM voor vrijwilligersprijs

Gepubliceerd: Maandag 13 oktober 2014 14:02

Nominatie TV Enschede FM voor vrijwilligersprijs

TV Enschede FM is ook dit jaar genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Het is voor het vierde jaar op rij dat de omroep genomineerd wordt. De omroep krijgt de nominatie doordat er met de inzet van bijna 200 vrijwilligers al jarenlang radio- en tv-programma’s worden uitgezonden van hoge kwaliteit. Naast de vele vrijwilligers zijn bij de lokale omroep van Enschede ook 25 stagiaires en een aantal betaalde krachten werkzaam. Stemmen voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs kan tot en met 6 november op www.ovp2014.nl, de dag erna worden de winnaars bekendgemaakt in het Provinciehuis in Zwolle. Er zijn dit jaar ruim 70 organisaties uit Overijssel genomineerd voor de prijs van de provincie Overijssel.

Stemmen op TV Enschede FM kan via www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl/index.php?id=tv-enschede-fm-in-enschede-2014&lang=nl#.VDu-sPl_vTo.

TV Enschede FM brengt elke dag nieuws, achtergronden en informatie uit Enschede op radio, tv, internet en de diverse social media. Voor veel inwoners van Enschede is de lokale omroep hét medium voor lokale informatie, zo staat in de nominatie. Volgens de nominatie kan TV Enschede FM zich uitstekend meten met regionale en landelijke omroepen die over veel grotere budgetten beschikken en daarbij alleen betaalde krachten inzetten. Ook het initiatief voor de ontwikkeling van het Regionaal Mediacentrum Twente speelt mee, 1000 vrijwilligers van lokale omroepen in Twente werken intensief samen om de journalistiek in Twente op een hoger plan te tillen. 

Over de Overijsselse Vrijwilligersprijs
De Overijsselse Vrijwilligersprijs is opgezet om de vele vrijwilligers in Overijssel in het zonnetje te zetten. Eén op de drie Overijsselaars doet actief aan vrijwilligerswerk. De prijs is een initiatief van de Provincie Overijssel en wordt georganiseerd door Arcon. Er zijn jury- en publieksprijzen voor organisaties en voor individuele vrijwilligers.

Deel deze pagina: