Live Live

Nieuw tv-programma op 1Twente: Michiel Onderzoekt

Gepubliceerd: Vrijdag 30 november 2018 11:29

Nieuw tv-programma op 1Twente: Michiel Onderzoekt

Op 1Twente is vanaf 6 december het nieuwe tv-programma Michiel Onderzoekt te zien. Presentator Michiel Grevers probeert in vier afleveringen te achterhalen wie of wat het schoonheidsideaal bepaalt. Het programma is vanaf 6 december te zien om 18.20 uur, na het 1Twente Nieuws en Het Veld Op. 1Twente is bij Ziggo te ontvangen op het digitale kanaal 40 en bij KPN, Telfort en XS4ALL op 1317.

Voor het programma heeft Michiel vier mensen uit Twente geïnterviewd die dagelijks bezig zijn met schoonheid. Michiel maakt het programma vanuit persoonlijke interesse: “Wat is de relatie tussen social media als Facebook en Instagram en het schoonheidsideaal? Ik merk dat ik zelf ook door foto’s online word beïnvloed om een perfect lichaam te hebben. Niet dat ik ernaar streef om een gespierd lichaam te krijgen, maar ik wil wel in vorm blijven. Maar waarom vind ik dat eigenlijk zo belangrijk?”

De eerste aflevering van Michiel Onderzoekt draait om Tess Alexandra Jansen. Zij is model en behoort volgens FHM tot de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Simone Tiehatten heeft een bedrijf Gewoon Ik, waarmee zij kinderen en tieners begeleidt om een beter zelfbeeld te krijgen. Met haar heb ik het in aflevering 2 over innerlijke schoonheid en hoe je werkt aan je zelfvertrouwen. In de derde aflevering heb ik het met Bastiaan Lammers over schoonheidsidealen bij mannen en ik doe zelf ook een aantal work-outs. Laatste gast in deze eerste serie is Thijs van Akker. Hij is geboren met een wijnvlek in zijn gezicht en die heeft hij weg laten tatoeëren. Met hem heb ik over het niet voldoen aan het schoonheidsideaal.”

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

Deel deze pagina: