Live Live

Nieuw onderkomen voor Twentsewens Ambulance na brand

Vrijdag 01 december 2017 16:17

Nieuw onderkomen voor Twentsewens Ambulance na brand

De Twentsewens Ambulance heeft na de grote brand woensdag een nieuw onderkomen gevonden. Twee dagen geleden ging de locatie van de stichting in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Burgemeester Van Veenlaan in vlammen op. In het pand had de stichting onder meer een trainings- en werkruimte. Daarnaast verloor de organisatie 1 van haar 5 ambulances.

"Het gaat super vandaag. We krijgen zoveel hulp aangeboden, dat is toch fantastisch", vertelt voorzitter Cor Havelaar vrijdag met een grote glimlach. De vier ambulances die gered zijn, kunnen we stallen in een loods aan de Getfertsingel, vlakbij ons vorige locatie. Ook krijgen we een plek in het kantoorpand dat ervoor staat. We krijgen ook vier computers , zodat we verder kunnen. Ik ben een blij man." In de loods aan de Getfertsingel, eigendom van bouwbedrijf Koopmans, zat eerder een caravanstalling. Koopmans is ook de eigenaar van het afgebrande complex aan de Van Veenlaan.

De Twentsewens Ambulance vervult wensen van mensen met een langdurige chronische ziekte en mensen in de terminale levensfase. Met de speciaal uitgeruste ambulances kunnen patiënten vervoerd worden naar de locatie van hun wens.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

Deel deze pagina: