Live Live

Muzikaal talent in A Taste of GroofZ op TV Enschede

Gepubliceerd: Dinsdag 30 augustus 2016 10:35

Muzikaal talent in A Taste of GroofZ op TV Enschede

TV Enschede start vrijdag met het nieuwe tv-programma A Taste of GroofZ. In dit programma zijn wekelijks optredens te zien van talentvolle jonge artiesten. De intieme optredens vonden plaats bij het nieuwe poppodium GroofZ in Enschede.

In de eerste aflevering staat de indie-rockband Parallel Lines centraal. Deze band heeft op 11 augustus een EP gereleaset. In de daaropvolgende uitzendingen zijn optredens te zien van Bettie Bravo, Art of Bridges, The Loot, New River Coalfield, Beats Unlimited, Free Fall en Convoy. 

A Taste of Groofz is elke vrijdag te zien op TV Enschede om 18.30 uur en wordt vervolgens elk uur herhaald. Het programma is ook elke vrijdag te zien bij de andere tv-zenders van 1Twente; Hengelo TV, RTV Borne, RTV Sternet en AA Visie. TV Enschede is in heel Twente te ontvangen op kanaal 40 van Ziggo digitaal en bij de diverse glasvezelaanbieders. Kijk voor meer informatie en alle frequenties op www.tvenschedefm.nl.

GroofZ
A Taste of GroofZ is een muzikale zondagmiddag in een speciaal ingerichte studio, met een klein publiek erbij. Bij Groofz krijgt vooral beginnend jong talent een podium om zich te profi­leren. GroofZ maakt van elk optreden een meercamera-registratie in 4K-kwaliteit. De optredens zijn op de zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Een opname bijwonen kan en is gratis, aanmelding vooraf is wel vereist. Aanmelden kan via de facebookpagina van GroofZ.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

Deel deze pagina: