Live Live

Military Boekelo-Enschede uitgebreid bij TV Enschede FM

Gepubliceerd: Maandag 06 oktober 2014 12:57

Military Boekelo-Enschede uitgebreid bij TV Enschede FM

De 44ste editie van de Military Boekelo-Enschede is deze week uitgebreid te volgen via TV Enschede FM. Thuisblijvers worden elke dag op de hoogte gehouden via radio en tv. Ook bezoekers van het paardentopsportevenement kunnen luisteren naar de uitzendingen, zaterdag worden er duizenden leen-handradio’s uitgedeeld waarmee de hele dag de crosscountry goed kan worden gevolgd. Het parcours van de crosscountry is erg uitgestrekt, waardoor het vaak lastig is om op de hoogte te blijven van het wedstrijdverloop. Deze radiootjes kunnen dan uitkomst bieden. Ze zijn zaterdag af te halen bij de speciale TV Enschede FM/1Twente-boog, achter de publieke tribune. Deze unieke service is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van provincie Overijssel en van ROC van Twente. Wie een smartphone met databundel bezit kan de uitzendingen ook beluisteren via de app en de site van TV Enschede FM.

Vier dagen lang komen de uitzendingen op Enschede FM vanuit een mobiele studio op het Military-terrein. Deze uitzendingen van Military Vandaag zijn op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Op TV Enschede is elke dag een verslag te zien van het paardentopsportevenement en alles wat er omheen gebeurt. Deze tv-uitzendingen van Military Vandaag zijn op woensdag, donderdag en vrijdag om 18.10 uur en op zaterdag en zondag om 18.00 uur. De specials worden elk uur herhaald en zijn ook online terug te kijken op www.tvenschedefm.nl. De tv-uitzendingen zijn daarnaast ook te zien via de app en bij de andere omroepen van 1Twente; Hengelo TV, HOi TV, AAVisie, Delta TV, RTV Borne en RTV Sternet.  

De uitgebreide radio- en tv-uitzendingen rond de Military komen tot stand door een intensieve samenwerking tussen diverse partijen: de Military Boekelo-Enschede, TV Enschede FM, de samenwerkende Twentse lokale omroepen van 1Twente, TC Tubantia, provincie Overijssel, de onderwijsinstellingen van MediaXtra (onder meer ROC van Twente en Saxion), Robbert Meeder (NOS Langs de Lijn) en diverse NOS-collega’s en Jan Medendorp (RTV Oost en 1Twente).

   

Deel deze pagina: