Live Live

Mannen proberen persoon te beroven in Enschede

Gepubliceerd: Zondag 14 april 2019 10:52

Mannen proberen persoon te beroven in Enschede

Twee mannen hebben zaterdag geprobeerd een persoon van zijn auto te beroven in Enschede. Dit gebeurde in de Antaresstraat, vlakbij station Enschede Kennispark.

Het slachtoffer moest zijn autosleutels afgeven aan de daders. Hierop sloeg het slachtoffer een van de daders met zijn vuist in het gezicht. Ook besloot hij om hulp te roepen. Hier reageerde meerdere buurtbewoners op en de daders rende weg in de richting van het spoor.

De man wist deze keer hoe hij moest handelen. Het was namelijk al de tweede keer dat hij tijdens zijn werk werd overvallen. Hierdoor bleef het dit keer bij een poging tot beroving.

Signalement

De politie is op zoek naar twee mannen. Zij zijn tussen de 20 en 30 jaar oud. Een van heen heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk: smal gezicht en een slank postuur. Hij is tussen de 1.75 en 1.80 lang. Hij droeg een donkerblauwe capuchon. De andere man heeft een negroïde uiterlijk. Hij heeft zwart haar met stekeltjes en een slank postuur. Hij is tussen de 1.80 en 1.85 lang en droeg een zwart leren jas met witte tekens en een spijkerbroek. Mensen die de daders denken te herkennen, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

Deel deze pagina: