Live Live

Lunchroom Oloa stopt: ‘Dit was een moeilijke beslissing’

Gepubliceerd: Vrijdag 25 oktober 2019 08:37

Lunchroom Oloa stopt: ‘Dit was een moeilijke beslissing’

Slecht nieuws voor de liefhebbers van gezonde haverpannenkoeken: Oloa gaat stoppen. De lunchroom, gelegen aan de Zuiderhagen in Enschede, doet binnenkort de deuren dicht. Volgens eigenaresse Anne Baake blijkt het eettentje op termijn niet rendabel genoeg te zijn. “Hoewel het een moeilijke beslissing was, is deze weloverwogen genomen.”

Op haar Instagrampagina brengt Baake haar klanten op de hoogte van het verrassende nieuws. Vorig jaar startte ze nog vol enthousiaste met haar horecazaak. “Ik heb mijn best gedaan om Oloa te laten groeien en verbeteren. Dat het hier stopt is jammer en doet natuurlijk een beetje pijn, maar ik kan met trots terugkijken op hetgeen dat er geweest is.” Het was volgens haar alles behalve een ‘mislukt avontuur'. “Het hele proces van het opzetten tot en met het draaien van Oloa heeft mij veel gebracht; een schat aan ervaring, goeie contacten, geweldige momenten en zelfs de liefde.”

Nieuwe huurder
Het is onduidelijk wanneer Anne Baake precies de deuren sluit. Ze zegt momenteel op zoek te zijn naar een nieuwe huurder. Geïnteresseerden kunnen via social media contact met haar opnemen.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Annina Romita

Onze verslaggeefster bracht vorig jaar nog een bezoekje aan de lunchroom van Anne Baake. Benieuwd naar haar ervaring? Bekijk het in de onderstaande video.

Deel deze pagina: