Live Live

Kijk achter de schermen bij 1Twente Enschede en Tubantia

Gepubliceerd: Donderdag 09 november 2017 14:20

Kijk achter de schermen bij 1Twente Enschede en Tubantia

Op zaterdag 25 november openen de deuren van het Mediahuis Twente. Van 10.00 tot 15.00 uur laten de omroep 1Twente Enschede (voorheen TV Enschede FM) en de regionale krant Tubantia bezoekers meekijken achter de schermen en op de redacties. Tijdens het Open Huis kunnen bezoekers hun eigen radio of tv-talent laten zien met screentesten en stemtesten.

Voor het Open Huis is er een route gemaakt waardoor bezoekers alles zien wat er gebeurt op het gebied van de televisie, radio, online en de krant. Bezoekers kunnen deelnemen aan screentesten, lezingen en stemtesten. Ook zijn de redactieruimtes te bekijken, waaronder de Newsroom Enschede, de gezamenlijke nieuwsredactie van 1Twente Enschede en de stadsredactie van Tubantia.

In de gloednieuwe tv-studio is een doorlopend programma met diverse lezingen, live-muziek van Roos Blufpand en er wordt om het uur een korte nieuwsuitzending opgenomen. Daarnaast kunnen bezoekers zich inschrijven om wijkreporter of junior reporter te worden voor Jij in de Wijk of om de nieuwe radioverslaggever van FC Twente Radio te worden.

Om de bezoekers over de dag te spreiden, is de dag verdeeld in verschillende tijdsblokken. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: Open Huis.
© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Deel deze pagina: