Live Live

Kerst met specials en Winterse 50 bij TV Enschede FM

Gepubliceerd: Donderdag 15 december 2016 15:38

ENSCHEDE – De feestdagen worden door TV Enschede FM op een mooie manier gevierd, met een speciale programmering rondom de feestdagen. Zowel op radio als op tv is er aandacht voor de kerst. Zo is er een nieuwe Winterse 50 en zijn er speciale kerstedities van de programma’s Jij in de Wijk, Van Eigen Bodem en de EURegiotap.

In de aanloop naar de kerstdagen is er op TV Enschede op donderdag 22 december een kersteditie van het wijkprogramma Jij in de Wijk te zien. Op vrijdag 23 december is de tv-special van de Winterse 50 te zien, met de beste kersthits, gekozen door de kijkers en luisteraars van TV Enschede FM. Op kerstavond is er een speciale kersteditie van de EURegiotap met Willie Oosterhuis. Op Eerste Kerstdag laten Enschedeërs in het programma Van Eigen Bodem hun versierde kersthuis zien, gevolgd door Sterren.nl. Op Tweede Kerstdag wordt de FC Twente-documentaire ‘De Derde Thermometer’ uitgezonden. Alle avonduitzendingen beginnen om 18.00 uur, met elk heel uur een herhaling. 

Op Enschede FM is de Winterse 50 te horen, op vrijdag 23 december van 14.00 tot 18.00 uur. Op beide kerstdagen loopt de normale radioprogrammering door, met veel kerstmuziek, nieuws, informatie en uitgaanstips. Op www.tvenschedefm.nl, op tekst-tv en in de TV Enschede FM-app wordt ook tijdens de feestdagen continu actueel nieuws uit Enschede gebracht. Op de website staat ook de complete radio- en tv-programmering voor de feestdagen.

Deel deze pagina: