Live Live

Kerst met muziek en kerstwensen bij TV Enschede FM

Gepubliceerd: Donderdag 17 december 2015 12:05

ENSCHEDE – Ook dit jaar zendt TV Enschede FM tijdens de kerstdagen veel extra programma’s uit op radio en tv, met veel muziek en een speciale kersteditie van het wijkprogramma Jij in de Wijk.
 

Op TV Enschede zijn tijdens de feestdagen veel muziekprogramma’s te zien. Zo is er op kerstavond om 21.00 uur het meezingconcert Joy to the World, dat vorig jaar werd uitgevoerd in het Wilminktheater. Ook wordt elk uur Jij in de Wijk uitgezonden waarin Enschedeërs op het liefdesbankje in de Long Lane of Love hun kerstwensen uitspreken. Op eerste kerstdag is ’s avonds het eerste deel te zien van een speciale kersteditie van de Euregiotap met Willie Oosterhuis. Het tweede deel komt op tweede kerstdag op tv. Op die avond wordt ook de Winterse 50 uitgezonden, met clips uit de kersthitlijst, uitgekozen door kijkers en luisteraars van TV Enschede FM.  
 
Op de radio bij Enschede FM is de Winterse 50 2015 ook te horen. De hitlijst wordt op 24 en 25 december van 12.00 tot 16.00 uur uitgezonden. Op beide kerstdagen loopt de normale radioprogrammering door, met veel kerstmuziek, nieuws, informatie en uitgaanstips. Op www.tvenschedefm.nl, op tekst-tv en in de TV Enschede FM-app wordt ook tijdens de feestdagen continu actueel nieuws uit Enschede gebracht. Op de website staat ook de complete radio- en tv-programmering voor de feestdagen.
 
 

Deel deze pagina: