Live Live

Jong Heracles wint derby achter gesloten deuren

Gepubliceerd: Maandag 05 november 2018 16:12

Jong Heracles wint derby achter gesloten deuren

Jong Heracles heeft maandagmiddag met 4-3 gewonnen van Jong FC Twente. De derby werd in het geheim achter gesloten deuren in het Polman Stadion afgewerkt.

De wedstrijd stond aanvankelijk gepland voor maandagavond, maar na geluiden dat Twente-supporters op de ontmoeting wilden afkomen ging er een streep door het oorspronkelijke tijdstip.

Vincent Vermeij zorgde vijf minuten voor tijd voor de winnende treffer. De spits was goed voor drie treffers op deze middag. Hoewel Heracles al binnen een minuut op voorsprong kwam, waren de bezoekers uit Enschede voor rust de beter voetballende ploeg.

De thuisploeg begon beter aan de tweede helft, maar gaandeweg de tweede helft nam Twente het weer over. Het duel kon in de eindfase beide kanten op, maar het was Heracles dat via Vermeij de zege naar zich toe trok.

Jong Heracles - Jong FC Twente 4-3 (1-2)
1. Dos Santos 1-0, 22. Wieffer 1-1, 33. Wieffer 1-2, 57. Vermeij (pen.) 2-2, 60. Fernandes 2-3, 64. Vermeij 3-3, 85. Vermeij 4-3

Jong Heracles: Brouwer; Van de Berg, Droste, Van Benthem, Czyborra; Van Nieff, Leemhuis (76. Lopes Mendes), Erkilinc; Konings, Vermeij, Dos Santos.

Jong FC Twente: De Lange; Frimann, Nacho, Felix, Van der Lely; Roemeratoe, Zerrouki, Wieffer; George (60. Van de Schepop), Fernandes, Trotman.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Reinier van Willigen

Deel deze pagina: