Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Jong FC Twente wint bij ODIN '59

346887 324923 FC Twente 328 7

Het beloftenteam van FC Twente heeft zaterdagmiddag met 3-1 gewonnen op bezoek bij ODIN'59. Doelpunten aan Enschedese zijde kwamen van de voet van Jarni Koorman, Jonathan Frimann en David Sambissa.

Bij rust keek de ploeg van trainer Dennis Demmers tegen een gelijke stand aan, nadat Koorman FC Twente na dik een half uur op gelijke hoogte had gebracht. Na de rust maakte Frimann er met een intikkertje 1-2 van en zette Simbassa in de slotfase de 3-1 eindstand op het bord.

Door de overwinning eindigt FC Twente het seizoen als tiende. Het was tevens de laatste wedstrijd in de derde divisie. Volgend seizoen komt de beloftenploeg uit in de beloftencompetitie.