Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Jong FC Twente heeft geen moeite met hekkensluiter

331439 images3persgroep 4

Jong FC Twente won zaterdagmiddag in eigen huis vrij simpel met 4-1 van hekkensluiter Magreb'90. De ploeg van trainer Dennis Demmers liep in de tweede helft, na een 1-0 voorsprong, uit naar de ruime overwinning.

Twente was voetballend de betere en kwam voor rust via Dylan George op voorsprong. Toch leverde het betere veldspel niet veel kansen op en mochten de Tukkers blij zijn dat bij de bezoekers het vizier niet op scherp stond. Yasin Ouja stuitte op doelman Jeffrey de Lange.

Na rust kreeg Twente wat meer kansen. Dylan George schoot eerst voorlangs, maar even later was er alsnog de 2-0 via Rashaan Fernandes na een goede steekpass. George en Fernandes blonken uit. Bij de 3-0 scoorde George op aangeven van Fernandes, George kon voor open doel intikken. Magreb-invaller Dyllan Ahinful had de grootste kans van de wedstrijd. Hij schoot voor open doel hoog over. In de slotfase bracht Fernandes met zijn tweede van de middag de stand op 4-0, op aangeven van invaller Ryan Trotman. Ook Magreb kwam nog tot scoren via Yasin Ouja: 4-1.

Jong FC Twente - Magreb'90 4-1 (1-0). George 1-0, Fernandes 2-0, George 3-0, Fernandes 4-0, Ouja 4-1.

Jong FC Twente: De Lange, Roemeratoe, Van Schaik, Browning Lagerfeldt, Sambissa, Grootenhuis (73. Benammar), Fernandes, Zerrouki (80. Terziqi), Zinga (61. Trotman) , Frimann, George.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede - Foto: Lars Smook