Live Live

Hengelose Revue, Solar Team Twente en een speelfilm tijdens Pasen

Gepubliceerd: Woensdag 28 maart 2018 11:36

Hengelose Revue, Solar Team Twente en een speelfilm tijdens Pasen

Tijdens de paasdagen pakt 1Twente uit met een aantal speciale programma’s, zoals de Hengelose Revue, een documentaire over het Solar Team Twente en de regionale speelfilm ‘Goed… Met jou?’. 1Twente is bij Ziggo te ontvangen op het digitale kanaal 40 en bij KPN, Telfort en XS4ALL op kanaal 1317.

Op eerste paasdag is om 20.00 uur de volledige registratie te zien van de Hengelose Revue. Met de voorstelling Eeuwig Jong vierde het Hengelose gezelschap dit voorjaar het 65-jarig bestaan. De show is tweede paasdag om 10.00 uur nogmaals te zien. Op eerste paasdag wordt ook de speelfilm ‘Goed… Met jou?’ uitgezonden, gemaakt door UT-student Simon Pruijn. De hoofdrol wordt vertolkt door Saxion-studente Tessa Losse. De speelfilm geeft een beeld van een studente die door een depressie gaat. ‘Goed… Met jou?’ is te zien om 18.00 en 19.00 uur en wordt vanaf 23.00 uur herhaald.

Tweede paasdag is om 18.00 uur een documentaire te zien over het Solar Team Twente. Het team studenten van Saxion en Universiteit Twente deed vorig najaar mee aan de World Solar Challenge, een race voor zonnewagens dwars door Australië. In de documentaire wordt teruggeblikt op de voorbereiding van het team en uiteraard de race zelf. De documentaire wordt de hele avond en nacht elk heel uur herhaald op 1Twente.

Op de radio zijn bij 1Twente op beide paasdagen de vertrouwde programma’s te beluisteren.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

Deel deze pagina: