Live Live

Gratis zwoele, of lieflijke tattoo scoren bij Hudson's Bay

Gepubliceerd: Vrijdag 08 februari 2019 11:44

Gratis zwoele, of lieflijke tattoo scoren bij Hudson's Bay

Na een middagje winkelen en met een gratis gezette tattoo in huis komen…het kan op Valentijnsdag. Wie op 14 februari wat flaneert tussen de schappen in één van de dertien vestigingen van Hudson’s Bay – bijvoorbeeld in Enschede – en voor minimaal 50 euro koopt, krijgt er desgewenst een gratis tattoo bij.

Een afbeelding van een roos, een anker, een zoel gefluisterd ‘je t’aime’, of ‘love’ – worden in het kader van de actie ‘Scoor je gratis tattoo’ in de huid gegraveerd. Dat wordt gedaan door een professionele tattoeëerder, die in de winkel aanwezig is. In totaal kan er worden gekozen uit een twintigtal verschillende afbeeldingen. Hudson’s Bay heeft er een contract voor afgesloten met het bedrijf Ink District Amsterdam.

Niet op bil en borst
Sjoerd Berveling van PR-bureau Coebergh dat de actie voor het warenhuis organiseert, verwacht veel animo. “Wat is er leuker dan op de Dag van de Liefde jouw liefde te laten vereeuwigen door een tattoo te laten zetten? En dat ook nog eens gratis.” Er zijn wel beperkingen. Wie de aanmoediging ‘kiss here’ getattoeëerd denkt te kunnen krijgen op een intieme plek , komt bedrogen uit. En een zwaluw die zich nestelt in het pigment van de vrouwenborst, kan al evenmin. ‘Kiss here’ en de zwaluw behoren tot de mogelijkheden, maar dan alleen op de arm, of bovenkant van de rug. Dat zijn in principe de twee plekken waar klanten van Hudson’s Bay hun gratis tattoo gezet kunnen krijgen. En als de tattoeërder goed geluimd is, kan het – ‘in overleg met de artiest’- volgens de winkelketen ook nog op de enkel.

Maximaal 24 per dag
De voorwaarden, zoals die vermeld staan op de website van Hudson’s Bay, zijn verder ook helder: alleen voor achttien jaar en ouder, maximaal 24 klanten per dag (3 per uur) en ‘in het kader van de actie gekochte goederen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.’

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Pixabay

Deel deze pagina: