Live Live

Films ROC-studenten te zien op TV Enschede

Gepubliceerd: Dinsdag 01 juli 2014 15:09

Tweedejaar-studenten van de opleiding Ondernemend Artiest van het ROC van Twente hebben drie korte speelfilms geschreven en geproduceerd. TV Enschede FM zendt deze drie speelfilms de komende zomerweken uit, van 8 juli tot en met 12 augustus.

Binnen de opleiding hebben de studenten van de uitstroom Theater het script en storyboard van deze speelfilms geschreven en gerepeteerd. Deze drie films zijn op locatie opgenomen en vervolgens gemonteerd. De filmmuziek is gemaakt door studenten van de opleiding Ondernemend Artiest, uitstroom Muziek.

De uitzendingen zijn:
Novia Lisa
dinsdag 8 juli en dinsdag 29 juli om 18:10 uur (vervolgens elk uur herhaling)
Over vier hartsvriendinnen en hun zoektocht naar de ideale bruidsjurk voor het ideale huwelijk. Hoewel….
Een film van Rosa van de Zon, Carlot Jurgens, Ellen Löbker en Miriam Breukelman.

Watskebeurt
dinsdag 15 juli en dinsdag 5 augustus 2014 om 18:10 uur (vervolgens elk uur herhaling)
Over twee mensen die vreemd gaan, terwijl het zichtbaar wordt. Is het werkelijkheid of is het een droom?
Een film van Stef Assen, Willem Boonk, Marel Olthof en Marieke Homma. 

Samen
dinsdag 22 juli en dinsdag 12 augustus om 18:10 uur (vervolgens elk uur herhaling)
Over de onbreekbare band tussen twee zussen. Een dramatisch verhaal over het verlies van een dierbare…
Een film van Madelaine Martens, Caily van Groeninger en J.P. Rademakers

Opleiding Ondernemend Artiest
De opleiding Ondernemend Artiest van het ROC van Twente is een driejarige opleiding op MBO-niveau 4. Afgestudeerden van de richting theater/drama gaan aan de slag bij theatergroepen, in het onderwijs als theater-onderwijsassistent, in bijvoorbeeld het buurthuiswerk, de naschoolse opvang, als trainingsacteur, als regieassistent bij theaterproducties. Als afgestudeerde met richting muziek ga je aan de slag als uitvoerend musicus, singer-songwriter, DJ, muziekproducer, musicus in orkesten/bands/combo’s, als organisator van bijvoorbeeld popfestivals of als manager van artiesten (impresariaat).

TV Enschede FM
TV Enschede FM is de publieke lokale omroep voor de inwoners van Enschede en omstreken. De omroep is in geheel Twente te ontvangen. TV Enschede FM brengt elke dag actueel nieuws uit Enschede. Daarnaast zijn veel uiteenlopende programma’s te horen en te zien met muziek, human interest, cultuur, sport en informatie. De uitzendingen van TV Enschede FM zijn te ontvangen via Ziggo digitaal kanaal 40, Ziggo analoog kanaal 6, 182.25 Mhz, KPN Glasnet kanaal 50, KPN IPTV kanaal 553, Glashart Media kanaal 2023 en online via www.tvenschedefm.nl


Deel deze pagina: