Live Live

FC Twente wacht nog op internationals

Gepubliceerd: Dinsdag 10 september 2019 14:04

FC Twente wacht nog op internationals

FC Twente is de week op weg naar het duel tegen Fortuna Sittard begonnen met een selectie die verre van compleet is. Door allerlei interlandverplichtingen ontbraken dinsdag nog tal van spelers.

De nieuwe aanwinst Queensy Menig stond wel op het veld, net als Wout Brama en Paul Verhaegh. De laatste twee zijn herstellende van blessures. In de loop van de week hoopt trainer Gonzalo Garcia de groep compleet te hebben. Oriol Busquets speelt dinsdagavond nog de EK-kwalificatiewedstrijd met Jong Spanje tegen Montenegro. Giorgi Aburjania wordt woensdag weer in Hengelo verwacht. De middenvelder speelde in de voorbije week twee interlands met Georgië. Afgelopen zondag pakte hij met de nationale ploeg een punt tegen Denemarken. Aburjania had een basisplaats in die wedstrijd.

De nieuwe centrale verdediger Joel Latibeaudiere zal woensdag naar waarschijnlijkheid ook voor het eerst op het veld staan in Hengelo. De huurling van Manchester City speelde twee interlands met Engeland onder 20 jaar. Latibeaudiere is aanvoerder van die lichting. In de eerste wedstrijd tegen Nederland vorige week donderdag ontmoette hij ploeggenoot Godfried Roemeratoe. De middenvelder liet afgelopen zondag het duel tegen Duitsland schieten vanwege kleine pijntjes. Roemeratoe trainde dinsdag ook niet met de groep mee.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: FC Twente

Deel deze pagina: