Live Live

Enschede in debat tijdens slotavond Enschede Wekt Op

Gepubliceerd: Maandag 13 februari 2017 12:05

Enschede in debat tijdens slotavond Enschede Wekt Op

Naar aanleiding van de campagne Enschede Wekt Op houden de redacties van TV Enschede FM en TC Tubantia en de gemeente Enschede samen een slotavond. Belanghebbenden gaan woensdagavond in het Balengebouw met elkaar in discussie over duurzaamheid in Enschede. Daarbij wordt onder meer gesproken over de plaatsing van windmolens en zonnepanelen in de stad.

Onder leiding van gespreksleider Willem Habers (TV Enschede FM) en vaste tafelheren Wilco Louwes (TC Tubantia) en Eelco Eerenberg (gemeente Enschede) worden de resultaten van de campagne Enschede Wekt Op besproken. Ook wordt de uitslag bekendgemaakt van een enquête onder de kijkers, luisteraars en lezers van TV Enschede FM en TC Tubantia. Tijdens de avond mag het publiek vragen stellen en zich in de discussie over duurzaamheid mengen. Wie bij de slotavond aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden via enschedewektop@newsroomenschede.nl.

De slotavond is woensdag 15 februari live te volgen via een live-stream op de facebookpagina van TV Enschede FM en via de sites van TV Enschede FM en TC Tubantia. Het programma is een dag later, donderdagavond, te zien op TV Enschede om 18.30, 20.30 en 22.30 uur.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

Deel deze pagina: