Live Live

Enschedeër aangehouden voor mishandeling beveiliger Dancing Bruins

Gepubliceerd: Dinsdag 13 augustus 2019 16:11

Enschedeër aangehouden voor mishandeling beveiliger Dancing Bruins

Bij Dancing Bruins is Saasveld is in de nacht van zondag op maandag een beveiliger zwaar mishandeld. De politie heeft daarop twee verdachten aangehouden. Het gaat om 21-jarige man uit Enschede en een 18-jarige man uit Weerselo. Zij worden verdacht van zware mishandeling van de beveiliger, die flink hoofdletsel opliep.

De politie meldt dat er buiten de dancing een grote vechtpartij plaatsvond. Iets over half drie in de nacht sloeg de vlam in de pan en gingen meerdere partijen met elkaar op de vuist. Beveiligers probeerden de boel te sussen, maar kwamen niet ongeschonden uit de strijd.

Zondag is traditiegetrouw de drukste avond bij Dancing Bruins, dat een gerenommeerde naam is in de Twentse horeca. De politie neemt de zaak hoog op en doet verder onderzoek. Ook is de politie nog op zoek naar getuigen van het incident, of mensen die het voorval op beeld hebben vastgelegd.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, archieffoto: Reinier van Willigen. De personen op deze foto hebben niets met de inhoud van dit nieuwsbericht te maken. 

Deel deze pagina: