Live Live

Elke dag live de Military Boekelo via Military Vandaag

Gepubliceerd: Maandag 05 oktober 2015 15:19

Ook dit jaar verzorgen TV Enschede FM, 1Twente en de Military Boekelo-Enschede in samenwerking met de vele partners elke dag live Military Vandaag via radio, tv en internet. Thuisblijvers hoeven dus niets te missen.
 

Vijf dagen lang komen de uitzendingen vanuit de mobiele studio van TV Enschede FM op het Militaryterrein. De radio-uitzendingen van Military Vandaag zijn op Enschede FM te beluisteren van woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag begint de uitzending al om 09.00 uur vanwege de Crosscountry . Nieuw onderdeel is het Ondernemerscafé Memphis, hét radiocafé voor ondernemers in Twente. Te gast zijn ondernemers die over hun beleid en strategie praten, waarbij de actualiteit een belangrijke rol speelt. Dit onderdeel komt in de radio-uitzending tussen 15.00 uur tot 16.00 uur
Op TV Enschede is elke dag een special te zien met daarin een verslag van de dag. Military Vandaag is te zien vanaf woensdag om 18.10 uur op TV Enschede. De uitzending wordt de hele avond en nacht elk uur herhaald en is ook op www.tvenschedefm.nl terug te kijken. Deze special is ook te zien bij de andere omroepen van 1Twente; Hengelo TV, HOi TV, AAVisie, Delta TV, RTV Borne en RTV Sternet. 
 
De uitgebreide uitzendingen komen tot stand door intensieve samenwerking tussen diverse partijen: de Military Boekelo-Enschede , TV Enschede FM, de samenwerkende lokale omroepen via 1Twente, TC Tubantia, Robbert Meeder (NOS Langs de Lijn) en diverse NOS-collega’s en Jan Medendorp (RTV Oost en 1Twente). Ook werken Military-deskundigen Frans van Meggelen en Jacob Melissen mee aan de radio- en tv- uitzendingen Military Vandaag.
 

Deel deze pagina: