Live Live

Een goede jaarwisseling met TV Enschede FM

Gepubliceerd: Donderdag 24 december 2015 09:35

ENSCHEDE – TV Enschede FM zendt rond de jaarwisseling weer diverse bijzondere programma’s uit op radio en tv. In de speciale programmering is rekening gehouden met programma’s waar muziek in zit en programma’s waar met de hele familie naar kan worden gekeken. 

Op oudejaarsavond wordt om 17.00 uur op TV Enschede het muziektheaterprogramma FCKD uitgezonden. FCKD bestaat uit 4 meiden die zijn afgestudeerd aan de opleiding muziektheater van het conservatorium ArtEZ in Arnhem. Om 19.00 uur volgt een registratie van de Hengelose Revue 2015. Deze voorstelling ‘Veel Plezier’ werd in februari opgenomen in het Rabotheater in Hengelo. Op nieuwjaarsdag is er vanaf 15.00 uur een special te zien die gemaakt is door het Solar Team Twente in Australië. Om 18.00 uur wordt de gehele serie The Passion meets Enschede uitgezonden. Deze serie is gemaakt in april toen hoofdrolspelers Jim de Groot, Jeroen van Koningsbrugge en Shirma Rouse in Enschede waren voor de opnames en uitvoering van The Passion 2015.

De vaste dj’s van Enschede FM zijn op de vertrouwde tijden te horen met hun eigen programma’s. Overdag is er actueel lokaal en regionaal nieuws te horen, aangevuld met informatie, uitgaanstips en muziek. Mark Schepers zal op oudejaarsavond met zijn radio-uitzending Gewoon Mark van 18.00 tot 02.00 uur een avondvullend programma verzorgen. Verder wordt op www.tvenschedefm.nl, op tekst-tv en op de TV Enschede FM-app continu actueel nieuws uit Enschede gebracht. Op de website staat ook de complete radio- en tv-programmering voor de feestdagen. 

Deel deze pagina: