Live Live

De Deure XXL vanaf 16 augustus op TV Enschede

Gepubliceerd: Maandag 28 juli 2014 13:40

Het muziekspektakel De Deure XXL dat donderdagavond 31 juli in Enschede wordt gehouden, is vanaf zaterdag 16 augustus elke week op TV Enschede te zien. Het programma is vanaf dezelfde datum ook te zien bij diverse andere lokale tv-zenders in Twente. De eerste uitzending is om 18.25 uur, met de hele avond elk uur een herhaling. Ook zijn de uitzendingen terug te kijken bij Uitzending Gemist op www.tvenschedefm.nl.

Tijdens De Deure XXL ontvangt de markante Twentse presentator Willie Oosterhuis weer tientallen artiesten. Zij worden op het podium bijgestaan door huisband De Wallies. Elke artiest komt, zoals gebruikelijk, via de bekende ‘deure’ het podium op. Er zijn optredens van onder anderen Vinzzent, Jacques Herb, Koos Alberts, Dries Roelvink, Dennis van Dijkhuizen en Stef Ekkel. De avond begint rond 19.30 uur en de avond wordt afgesloten met een mini-concert van de Drentse band Mooi Wark. De tv-opnames op de Oude Markt zijn gratis bij te wonen.
 

Willie Oosterhuis
Willie Oosterhuis werd bekend als presentator van onder meer De Regiotap en Willie’s Wereld bij RTV Oost. Na een kortstondig avontuur met zijn eigen tv-zender is Willie al sinds januari 2011 wekelijks te zien bij TV Enschede en andere lokale zenders in Twente. Willie is onder meer te zien met de programma’s De Zin Van…, De Deure XXL, 50 Jaar Pop en het Mega Piraten Festijn.
 

Line-up De Deure XXL, 31 juli op de Oude Markt in Enschede:

De avond begint rond 19.30 uur en duurt tot 01.00 uur. 
Optredende artiesten en de volgorde is onder voorbehoud. 

Grad Damen
Glenn de Koning
A3aan Drost
Zipp

John West
Teddyboys
Deborah Bee
Koos Alberts

Dennis van Dijkhuizen
Maico
Joey Hartkamp
Vinzzent

Evert Baptist
Mike van Dijk
Marco de Hollander
Bob Offenberg
Lenie Gerrits
August

Daniël Oostra
Patrick Willemse
Spitfire Hein
Wimmie

Henny Thijssen
Margriet
Daantje
Stanley Hazes
Mick Harren
Highway 61

Peter Beense
Maikel Heden
Danny Heden
Jaman

Stef Ekkel
Mulder & Mulder
Jelle B
Dikdakkers

Jeronimo
Jacques Herb
Milan Milano

mini-concert: Mooi Wark (vanaf ongeveer 00.00 uur)


Deel deze pagina: