Live Live

De Deure Top 33

De Deure Top 33 is het muziekprogramma met de snelste hitlijst van Nederland, liedjes van Nederlandse makelij, gezongen door Nederlandse artiesten. Van levenslied tot boerenrock, van schlager tot levenspop...  De Deure is er voor iedereen... Maar let op; via De Deure kun je er in, maar er ook zo weer uit...

De Deure Top 33 is meer dan een hitlijst. Op het platform worden de laatste releases getoond; het geeft de nodige informatie over de uitvoerende artiesten; wie zijn ze, wat doen ze, waar zijn ze te boeken, wat is de gage...  Dit platform van de populaire Nederlandse muziek laat de optredende artiest zien; in zijn eigen clips en in het Radio en Tv programma De Deure, dat via de Streekomroep 1Twente uitgezonden worden. 

Dit hilarische muziekprogramma wordt traditioneel op radio en tv uitgezonden en online op het eigen platform De Deure Top 33. De Deure Top 33 kiest het Album van de Week, heeft aandacht voor de ‘vergeten’ artiest, voor het talent, voor de sterren van nu en de zogenaamde Sterren van Goud, die al een grote carrière achter de rug hebben. 

Een scherp live gesprek, oprecht, eerlijk en hilarisch, behoort tot het karakter van De Deure Top 33, ‘ter lering en vermaak’, maar altijd ten dienste van de muziek

Presentatoren zijn Willie Oosterhuis & Jeffrey Veld. Willie Oosterhuis zal voornamelijk het tv programma De Deure voor zijn rekening nemen, maar zal ook zeker af en toe aanschuiven bij radioversie van De Deure Top 33.

Willie Oosterhuis is sinds januari 2015 wekelijks te zien bij 1Twente Enschede en de andere lokale zenders van 1Twente, de samenwerking van Twentse lokale omroepen. Willie presenteerde onder meer de programma’s De Zin Van…, De Deure XXL, 50 Jaar Pop en, tot op dag van vandaag, het Mega Piraten Festijn. Jeffrey Veld heeft inmiddels 12 jaar radio-ervaring. Hij presenteerde ochtend-, lunch- en middagprogramma’s en zijn eigen GME.

De Deure Top 33 is iedere zondag te beluister via 1Twente van 12:00 tot 15:00 uur en via vele andere lokale omroepen door geheel Nederland. 

Iedere laatste donderdag Van de maand zijn er Tv opnames van De Deure bij Café Party Center Vrieler aan de Brinkstraat 301-303 in Enschede. Deze tv-uitzendingen worden elke zaterdag vanaf 18.25 uur integraal uitgezonden op 1Twente en vele andere lokale omroepen. Vervolgens staan de programma’s op het platform De Deure Top 33.

Presentator Willie Oosterhuis en Jeffrey Veld
Genre Nederlandstalig

Tijdschema

Radiogids
Zondag
12:00 t/m 14:00