Live Live

Bijzondere programma's bij 1Twente tijdens feestdagen

Gepubliceerd: Woensdag 20 december 2017 14:32

Bijzondere programma's bij 1Twente tijdens feestdagen

ENSCHEDE – Ook dit jaar zendt 1Twente tijdens de kerstdagen bijzondere programma’s uit op radio en tv. Het aanbod is gevarieerd: kerstmuziek in de Winterse 50, de Hengelose Revue, een documentaire over FC Twente en een oudejaarsconference van Vincent Bijlo. Alleen bij 1Twente is Willie Oosterhuis op oudejaarsavond te zien met zijn Oliebollenparty.

De aftrap van de speciale programmering is vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur. Vanuit de Stadsherberg in Enschede wordt de Winterse 50 uitgezonden op de radio. In deze hitlijst staan de 50 grootste kerst- en winterhits ooit gemaakt. Deze radio-uitzending wordt op 1Twente herhaald op eerste kerstdag vanaf 07.00 uur.

De Winterse 50 is ook op televisie te zien bij 1Twente met op kerstavond vanaf 18.00 uur een selectie clips uit de lijst. Op eerste kerstdag wordt om 20.00 uur de voorstelling 'Alle remmen los' van de Hengelose Revue uitgezonden. Op tweede kerstdag is 's avonds elk heel uur de documentaire Stranraer Tukker Clan te zien. Het Schotse stadje Stranraer verandert in een FC Twente-bolwerk als de ploeg in de zomer van 2017 op bezoek komt. De oefenwedstrijd tegen de plaatselijke vereniging vormt het hoogtepunt van een jarenlange vriendschapsband tussen Stranraer en FC Twente. Op Oudejaarsavond wordt het jaar feestelijk afgesloten met om 18.00 en 22.00 uur een oudejaarsconference van cabaretier Vincent Bijlo vanuit Kulturhus De Bijenkorf in Borne. Om 20.00 en om middernacht is Willie Oosterhuis te zien bij 1Twente met een bonte artiestenparade in Willie’s Oliebollenparty.

1Twente is de samenwerking tussen vijf lokale omroepen in Twente, de omroepen van Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen en Hengelo. Kijk voor alle frequenties van 1Twente op de website 1twente.nl. Via de websites van de aangesloten omroepen is ook tijdens de feestdagen continu actueel nieuws te vinden.
 

Deel deze pagina: