Live Live

Bandjesfestival Rock'n Roll Circus te zien op 1Twente

Gepubliceerd: Vrijdag 26 oktober 2018 11:44

Bandjesfestival Rock'n Roll Circus te zien op 1Twente

1Twente start vrijdag 2 november met een serie concertregistraties van elf bands. De optredens zijn vastgelegd tijdens de derde editie van het festival Rock’n Roll Circus, in mei dit jaar in het openluchttheater Brilmansdennen in Losser.

Het programma Rock’n Roll Circus is vanaf 2 november elke vrijdag te zien om 18.30 uur en wordt elk uur herhaald. De regionale zender 1Twente is te ontvangen op het digitale tv-kanaal 40 bij Ziggo en op 1317 bij KPN, Telfort en XS4ALL.

De zesdelige tv-serie bevat optredens van de bands Page one o six ('pop/ rock met een randje blues'), Give me Moore (Gary Moore-tributeband), Bettie Bravo ('blues/rock with a bite') en Charcoal (pop- en rockcovers). Verder zijn er optredens te zien van de bands Ransom, Nelleke Manders, The Fundogs, The Remains, Spin Off, Uninvited en Jeopardy.

Rock’n Roll Circus
Het festival Rock’n Roll Circus is gestart in 2016 om relatief onbekende bands een podium te bieden. In het openluchttheater Brilmansdennen in Losser kunnen deze bands hun muziek laten horen aan het publiek. Dit jaar was de derde editie met opnieuw meer bands en publiek.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: PR

Deel deze pagina: